LIFESTYLE

MasterChef: Αλλάζει όλη η δομή που προϋπήρχε στις δοκιμασίες - «Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών» - Βίντεο

MasterChef: Αλλάζει όλη η δομή που προϋπήρχε στις δοκιμασίες - «Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών» - Βίντεο

Το «MasterChef» αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι τρεις κριτές μίλησαν για τους νέους κύκλους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στις διαφορές που θα υπάρξουν στη φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες.

Δείτε εδώ δηλώσεις των κριτών

Αρχικά, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους ημέρα, γιατί μπορεί όντως να είναι. Υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο επίσης, σε κάθε δοκιμασία θα δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν».

«Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών», συμπλήρωσε.

Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τους υποψήφιους παίκτες. «Έχουμε πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία, αλλάζει», είπε.

Αναφέρθηκε επιπλέον, στον γιο του. Όπως είπε, ανυπομονεί για το καλοκαίρι για να το περάσει μαζί του. «Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και τις βόλτες με το φουσκωτό σκάφος μου. Περιμένω το καλοκαίρι να πάω με τον γιο μου, θα είναι οκτώ ή εννιά μηνών», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και αναφέρθηκε στο νέο τρέιλερ του διαγωνισμού. «Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή», είπε, ενώ σημείωσε πως τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης, όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ψύχραιμοι ως μπαμπάδες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top