ΔΙΕΘΝΗ

Στο κελί για εκμετάλλευση γυναικών ο Andrew Tate - Τις χρησιμοποιούσε για πορνογραφικό υλικό - Τι πρόδωσε τον μισογύνη του Tik Tok - Βίντεο

Στο κελί για εκμετάλλευση γυναικών ο Andrew Tate - Τις χρησιμοποιούσε για πορνογραφικό υλικό - Τι πρόδωσε τον μισογύνη του Tik Tok - Βίντεο

Ο Andrew Tate και ο αδελφός του Tristan συνελήφθησαν στη Ρουμανία την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου. Ο 36χρονος πρώην kickboxer και celebrity του διαδικτύου, κατάφερε να "αυτο-στοχοποιηθεί" χάρη σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, με το οποίο απαντούσε στην κόντρα που είχε ανοίξει με την ακτιβίστρια για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Στο βίντεο ο Tate καταγράφεται με ένα πούρο και το μπουρνούζι του, την ώρα που κάποιος φέρνει κουτιά με πίτσες. Σύμφωνα με τα διεθνή media, τα κουτιά της πίτσας έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στη σύλληψή του, καθώς "μαρτύρησαν" το ότι βρισκόταν σε σπίτι στη Ρουμανία, όπου και ζει μόνιμα τα τελευταία πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στο εξοχικό του στην πόλη Pipera, Voluntari, στα περίχωρα του Βουκουρεστίου.

Οι Αρχές είδαν στα πλάνα τα κουτιά της αλυσίδας Jerry's Pizza box που δραστηριοποιείται στη χώρα, και έτσι κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ο ίδιος και ο αδερφός του βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με το BBC τα δύο αδέρφια και άλλοι δύο ύποπτοι, διώκονται για "σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο που προορίζεται να προβληθεί σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι κόστους".

Λίγο μετά τη σύλληψή του "ανέβηκε" στο Twitter το εξής σχόλιο: "Το Matrix έστειλε τους πράκτορές του".

Εκπρόσωπος του Tate δήλωσε στην Daily Mirror ότι δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την σύλληψη των δύο αδελφών. "Ωστόσο, ο Άντριου και ο Τριστάν έχουν τον απόλυτο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και πάντα θα συνδράμουν και θα βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν", δήλωσε ο συνήγορος τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί έξι γυναίκες που φέρονται να έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση από "την οργανωμένη εγκληματική ομάδα" των Tate.

Η κόντρα με την Γκρέτα

Νωρίτερα, ο Andrew Tate είχε ανοίξει κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ στα social media, μετά από ειρωνική ανάρτηση του πρώτου, στην οποία "φλέξαρε" τα πολυτελή οχήματά του, ζητώντας το email της ακτιβίστριας για να της στείλει αναφορές σχετικά με το πόσο ρυπογόνα για το περιβάλλον, είναι.

"Έχω 33 αυτοκίνητα. Παρακαλώ, δώσε μου το email σου ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους". Η απάντηση της Τούνμπεργκ ήταν άμεση. "Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο [email protected]".

Μετά τη σύλληψη του Tate, η Γκρέτα επανήλθε απαντώντας του με ανάλογο τρόπο: "Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας". Στο βίντεό του που φέρεται να οδήγησε και στον εντοπισμό του, ο ίδιος ζητούσε να φάει μια πίτσα, αλλά έλεγε σε αυτόν που του την έφερε να μην την ανακυκλώσουν, για να "πικάρει" την Τούνμπεργκ. Το timing τελικά, δεν ήταν με το μέρος του.

Σημειώνεται πως ο Βρετανός influencer, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για μισογυνισμό και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, ερευνούνταν από τη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας (DIICOT) εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, μαζί με τον αδερφό του είχαν περάσει από τον ανακριτή και τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις, παρά τη θέλησή τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος πρώην μποξέρ από το Σικάγο έχει καταφέρει να "χτίσει" κοινό με ρητορική μίσους εναντίον γυναικών και ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενώ το 2016 είχε εκδιωχθεί από το Big Brother όταν χτύπησε μια γυναίκα με τη ζώνη του. Στη Ρουμανία ήταν γνωστό πως διατηρούσε επιχείρηση με cam-girls.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top