LIFESTYLE

Τάμτα: Ποζάρει χαμογελαστή με την... ελληνική ταυτότητα - Πήρε υπηκοότητα μετά από 23 χρόνια

Τάμτα: Ποζάρει χαμογελαστή με την... ελληνική ταυτότητα - Πήρε υπηκοότητα μετά από 23 χρόνια

Η Τάμτα, το κορίτσι από τη Γεωργία που ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 18 και έγινε γνωστό από το «Super Idol», γνωστοποίησε ότι μετά από 23 χρόνια που βρίσκεται στη χώρα κρατά πια στα χέρια της την ελληνική ταυτότητα.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα story στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και χαρούμενη, επιδεικνύοντας το έγγραφο.

Παράλληλα, έγραψε: «Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση».

Η ανάρτησή της

Η Τάμτα γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα της Γεωργιανής ΣΣΔ όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της. Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει. Συμμετείχε σε παιδικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην ελληνική εκπομπή ταλέντων «Super Idol», τραγουδώντας σε ντουέτο «Το άλλο μου μισό», με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους, από τους οποίους οι δύο έχουν επανακυκλοφορήσει.

Επίσης, έχει αποκτήσει επτά βραβεία και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων.

Το 2019 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με το τραγούδι «Replay» και έλαβε την 13η θέση ανάμεσα σε 41 χώρες.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top