«Ξεβράζει» ναρκωτικά στα παράλια των κατεχομένων - Κατασχέθηκαν 75 κιλά κάνναβης

«Ξεβράζει» ναρκωτικά στα παράλια των κατεχομένων - Κατασχέθηκαν 75 κιλά κάνναβης

Η «αστυνομία» προχώρησε στην κατάσχεση 75 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν στα παράλια των κατεχομένων, υπό μορφή πακέτων, απροσδιόριστης προέλευσης, γράφει το μεσημέρι της Δευτέρας ο τουρκοκυπριακός Τύπος.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», το γραφείο Τύπου της «αστυνομίας» ανακοίνωσε ότι μεταξύ 18 Δεκεμβρίου 2022 και 1 Ιανουαρίου 2023, «ως αποτέλεσμα ολοκληρωμένων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια που υπάγονται στη γενική αστυνομική διεύθυνση στις ακτές, κατασχέθηκαν συνολικά 75 κιλά ναρκωτικών ουσιών τύπου κάνναβης».

Η «αστυνομία» ζήτησε από τους πολίτες «να ενημερώσουν το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα χωρίς να αγγίξουν τα αντικείμενα» σε περίπτωση που εντοπίσουν ύποπτα πακέτα στα παράλια των κατεχομένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE