Ενώπιον δικαστηρίου οι ύποπτοι για τα πλαστά διαβατήρια και την κλοπή περιστεριών

Ενώπιον δικαστηρίου οι ύποπτοι για τα πλαστά διαβατήρια και την κλοπή περιστεριών

Τη δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσουν οι τρεις νεαροί οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες από την αστυνομία Λεμεσού όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός περιστεριών κάποια από τα οποία νεκρά. Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκαν το πρωί και τα άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν από το λιμάνι Λεμεσού με τα πλαστά διαβατήρια.

Οι νεαροί που συνελήφθηκαν χθες στην περιοχή Γερμασόγειας όταν στην κατοχή τους εντοπίστηκαν κλοπιμαία περιστέρια οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού όπου έγινε καταχώρηση της υπόθεσης. Το δικαστήριο αποφάσισε όπως οι νεαροί αφεθούν ελεύθεροι με όρους, αφού καταβάλουν εγγύηση ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ έκαστος και με την υποχρέωση όπως παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό τρεις φορές της εβδομάδας.

Τα περιστέρια εντοπίστηκαν όταν μέλη της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στην περιοχή Γερμασόγειας. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις νεαροί. Ο οδηγός είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, οι επιβάτες όμως δεν είχαν έγγραφα που να δείχνουν τη ταυτότητα τους έτσι συνελήφθηκαν για έλεγχο στοιχείων. Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 190 περιστέρια αξίας 1500 ευρώ, εκ των οποίων τα 51 ήταν ήδη νεκρά. Οι τρεις νεαροί φέρονται να παραδέχθηκαν ότι είχαν κλέψει τα περιστέρια από υποστατικό στο χωριό Πισσούρι.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το πρωί και οι τρεις νεαροί οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες στο λιμάνι Λεμεσού, όταν επιχείρησαν να ταξίδέψουν με πλοίο με τελικό προορισμό τη Γένοβα. Οι ύποπτοι, ηλικίας 23,25 και 26 χρόνων, αιτητές πολιτικού ασύλου, φέρονται να παραδέχονται ότι αγόρασαν τα πλαστά ευρωπαϊκά διαβατήρια, μέσω άλλου προσώπου από το εξωτερικό.

Το δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα κληθούν να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.