Το Υπουργείο της διαφθοράς και των... φιλικών προαγωγών- Αναβάθμισε τη φίλη του και εκείνη τη σύντροφό του

Το Υπουργείο της διαφθοράς και των... φιλικών προαγωγών- Αναβάθμισε τη φίλη του και εκείνη τη σύντροφό του

Πράματα και θάματα συμβαίνουν σε μεγάλο Υπουργείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου διευθυντικό στέλεχος, φέρεται να συμπεριφέρεται σαν... ιδιοκτήτης του!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, ο εν λόγω Γενικός Διευθυντής Υπουργείου, λέγεται πως "σύστησε" φιλικό του πρόσωπο για Διευθυντική θέση σε σημαντικό και ευαίσθητο τμήμα διοίκησης του Υπουργείου. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνη με τη σειρά της, ανταπέδωσε τη... χάρη και αναβάθμισε (με προαγωγή) τη σύντροφο του Διευθυντή, σε μεγάλη μισθολογική κλίμακα με πολλά μηδενικά!

Αν και η σχέση του Διευθυντή με την γυναίκα που προήχθη δεν είναι κρυφή, εντούτοις δεν είναι λίγοι εκείνοι που απόρρησαν όταν πληροφορήθηκαν την προαγωγή της, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν πληροί τις προυποθέσεις για κάτι τέτοιο και κάτω από ποια επίσημη διαδικασία έγινε.

Απ ότι φαίνεται το γνωστό σε όλους μας "ρουσφέτι" καλά κρατεί και μάλιστα με περίσσιο θράσος τις περισσότερες των περιπτώσεων.  

Οι λέξεις αξιοκρατία και διαφανείς διαδικασίες είναι άγνωστες για κάποιους...

Θα επανέλθουμε εν ευθετω χρόνω...

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE