ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για 8 μέρες και οι δυο νέοι συλληφθέντες για τον φόνο του Δωροθέου Δημητριάδη στα Λατσιά

Στο κελί για 8 μέρες και οι δυο νέοι συλληφθέντες για τον φόνο του Δωροθέου Δημητριάδη στα Λατσιά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, οδηγήθηκαν σήμερα 24χρονος και 25χρονος, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονίας, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, στα Λατσιά. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άλλων τριών προσώπων, ηλικίας 35, 31 και 26 ετών, που τελούν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18:45 το απόγευμα (04/01), όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, κλήθηκαν να μεταβούν σε συγκεκριμένη οδό, στα Λατσιά, όπου σύμφωνα με πληροφορία, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, εντόπισαν ξαπλωμένο στην είσοδο πολυκατοικίας τον 61χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι χτυπήθηκε από άλλα πρόσωπα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αφού εξετάστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ενδείξεις ζωής.

Από τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής στη σόρο του Δωρόθεου Δημητριάδη, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματικών κακώσεων κοιλιακών και άλλων οργάνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top