ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτες Βοήθειες: Διαβουλεύσεις ΟΑΥ με ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία για ένταξη στο ΓεΣΥ

Πρώτες Βοήθειες: Διαβουλεύσεις ΟΑΥ με ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία για ένταξη στο ΓεΣΥ

Σε εντατικές διαβουλεύσεις με το ιδιωτικό νοσοκομείο «Απολλώνειο» στη Λευκωσία βρίσκεται ο Οργανισμός Ασφάλισης και Υγείας (ΟΑΥ) για την ένταξη του τμήματος πρώτων βοηθειών του νοσηλευτηρίου στο ΓεΣΥ.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο Διευθυντής του ΟΑΥ, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, έχει ήδη προηγηθεί μία συνάντηση στην οποία τέθηκαν διάφοροι προβληματισμοί. «Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση εντός της επόμενης εβδομάδας με τη Διοίκηση του Απολλώνειου. Θα εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες ούτε ώστε μέχρι τέλος του μήνα να κλείσει η συμφωνία», σημείωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΟΑΥ, εφόσον υπάρξει συμφωνία με το Απολλώνειο, το νοσηλευτήριο θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, ενδεχομένως μέχρι δύο μήνες από την ημερομηνία επίτευξης της συμφωνίας, για να προετοιμαστούν κατάλληλα με αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, ούτως ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση που αναμένεται να καταγραφεί μετά την ένταξη του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του νοσηλευτηρίου στο ΓεΣΥ.

Αυτή τη στιγμή, πέραν από τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, Τμήμα Πρώτων Βοηθειών προσφέρει το ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterranean στη Λεμεσό καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών 24 ώρες το 24ωρο.

Σε κατοπινό στάδιο θα εξεταστεί και η συνεργασία για πρώτες βοήθειες με το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο και το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Άγιος Ραφαήλ στη Λάρνακα, τα οποία είναι ήδη συμβεβλημένα με το ΓεΣΥ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top