ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα μήνα μετά... πέρασαν χειροπέδες σε 21χρονο για διάρρηξη στη Λεμεσό

Ένα μήνα μετά... πέρασαν χειροπέδες σε 21χρονο για διάρρηξη στη Λεμεσό

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό. Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 40 και 21 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικίας, πρακτορείου στοιχημάτων.

Από την κατοικία κλάπηκαν χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλη περιουσία, από το πρακτορείο κλάπηκαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από το υποστατικό αποθήκευσης κλάπηκε ποσότητα κρέατος, με τον κρεοπώλη ιδιοκτήτη να καταγγέλλει χθες στην Αστυνομία ότι, τον τελευταίο ένα χρόνο είχε διαπιστώσει επανειλημμένα ελλείμματα κρέατος από το υποστατικό του.

Η διάρρηξη της κατοικίας φέρεται να διαπράχθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, 2022 και καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στο ΤΑΕ Λεμεσού. Από την κατοικία κλάπηκαν χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, και προσωπικά έγγραφα του ενοίκου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 40 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου, δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η διάρρηξη στο πρακτορείο στοιχημάτων σύμφωνα με την καταγγελία του υπευθύνου του υποστατικού, διαπράχθηκε μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας, 15 και 16 Ιανουαρίου. Από το πρακτορείο φέρεται να κλάπηκαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τη διάρρηξη και κλοπή εγέρθηκαν υποψίες εναντίον άντρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος είναι καθημερινός θαμώνας στο υποστατικό. Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα χθες, ο 21χρονος ύποπτος μετέβη στο πρακτορείο, όπου κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που τον υπέβαλαν σε έλεγχο.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Εναντίον του 21χρονου, διερευνάται και υπόθεση παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, αφού η προσωρινή άδεια παραμονής του έληξε τον Σεπτέμβριο, 2022.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top