Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία  

Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία   

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της SAERA KHAMIDOVA, 29 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λευκωσία από τις 15 Ιανουαρίου, 2023.

Η KHAMIDOVA περιγράφεται ως ύψους 1,55μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά  και γαλάζια μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε, καφέ τρικό, μαύρο σακάκι με καφέ γούνα στο γιακά και μπεζ μποτάκια.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE