Θρήνος για τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ Μάριο Μαυρίδη – Απεβίωσε η σύζυγός του

Θρήνος για τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ Μάριο Μαυρίδη – Απεβίωσε η σύζυγός του

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Μάριου Μαυρίδη, η οποία θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Έλενας Μαυρίδη.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ΔΗΣΥ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της κ. Μαυρίδη και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Ηγεσία, Βουλευτές και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια της συζύγου του Βουλευτή της παράταξής μας Μάριου Μαυρίδη, Έλενας Μαυρίδη.

Θρηνούμε την απώλεια μιας φίλης, μιας σπουδαίας γυναίκας που διέπρεψε καθόλη την πορεία της ως εκπαιδευτικός με την προσφορά της και έδωσε με τη δύναμη και το θάρρος που πάντα τη διέκρινε τη μάχη για τη ζωή.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE