ΚΥΠΡΟΣ

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Επιτελείο Χριστοδουλίδη: «Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ»

Με αφορμή τη σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ακολουθεί δήλωση της Συντονίστριας του Γραφείου Τύπου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, Μαριλένας Ευαγγέλου:

«Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για αναζήτηση μέσα από διάλογο, μιας κοινά αποδεκτής ρύθμισης για το θέμα της ΑΤΑ, κατά τρόπο ώστε να αποκαθίσταται μέρος της αγοραστικής δύναμης των μισθωτών χωρίς να διακυβεύεται η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η άρση αυτής της εκκρεμότητας, που διασαλεύει την εργατική ειρήνη, θα αποτελέσει ένα από τα θέματα προτεραιότητας για τον Νίκο Χριστοδουλίδη σε περίπτωση που ο λαός του δώσει την εντολή διακυβέρνησης. Αφετηρία θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση και απόδοση της ΑΤΑ, μέσα σε χρονικό ορίζοντα που θα λαμβάνει υπόψη την πορεία της οικονομίας.

Με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και με προσήλωση στην ανάγκη εξεύρεσης εφαρμόσιμων λύσεων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύουν εδώ και δεκαετίες, οι κοινωνικοί εταίροι θα αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα διαλόγου για να καταλήξουν στην αμοιβαία αποδεκτή διευθέτηση».

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top