Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Χάρης: «Κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ – Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της Παράταξης»

Για προσπάθεια διάσπασης του ΔΗΣΥ έκανε λόγο, εκ νέου, σήμερα (2/2) ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα».

Την ίδια ώρα, εξέφρασε τη θέση πως «ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά», τονίζοντας πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

Αυτούσια η δήλωση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ:

«Κάποιοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να διασπάσουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το μόνο που πέτυχαν είναι να πεισμώσουν τον κόσμο της παράταξης, η οποία απέδειξε ξανά και ξανά ότι είναι η παράταξη για τα δύσκολα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια όταν παραλάβαμε καμένη γη και δημιουργήσαμε προοπτική και ελπίδα.

Δυσκολίες και προκλήσεις οικονομικές και εθνικές θα αντιμετωπίσουμε και στα χρόνια που έρχονται. Και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE