LIFESTYLE

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε το βράδυ η κόρη της Γ. Χιούστον – Ετοιμάζονται για την κηδεία

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε το βράδυ η κόρη της Γ. Χιούστον – Ετοιμάζονται για την κηδεία

Σε ηλικία μόλις 22 ετών και έξι μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, όπως ακριβώς και η μητέρα της, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα.

Η νεαρή κοπέλα που είχε προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο τραγούδι και στην υποκριτική στις 31 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό σε κώμα, χωρίς να παρουσιάζει καμία πρόοδο στην κατάστασή της.

Η Μπόμπι Κριστίνα πήγε να βρει τη μητέρα της, έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την οικογένειά της, μόλις τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Γούτνεϊ Χιούστον, η οποία στα 48 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για ανθρωποκτονία από  πρόθεση, καθώς η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε μέσα στο μπάνιο της με μελανιές στο πρόσωπο και στο σώμα της, πρησμένα χείλη και ένα σπασμένο δόντι, ενώ βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα το βράδυ της Κυριακής, η 22χρονη «επιτέλους βρήκε τη γαλήνη στην αγκαλιά του Θεού».

«Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου 2015, περικυκλωμένη από την οικογένειά της. Επιτέλους βρήκε τη γαλήνη στην αγκαλιά του Θεού. Ευχαριστούμε και πάλι όλους για την απίστευτη αγάπη και υποστήριξη του τελευταίους αυτούς δραματικούς μήνες», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της Μπόμπι Κριστίνα, Μπόμπι Μπράουν είναι συντετριμμένος με τον θάνατο της κόρης του, όμως όπως δήλωσε συγγενής του στο People, παρηγοριέται γιατί επιτέλους ησύχασε.

«Παρηγοριέται γιατί πλέον η Μπόμπι Κριστίνα είναι μαζί με τη μητέρα της και πλέον δεν θα είναι δυστυχισμένη ούτε θα πονάει. Επιτέλους γαλήνεψε. Το γνωρίζει αυτό και κάπως τον ηρεμεί», είπε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένεια της κόρης της Γούτνεϊ Χιούστον πήραν τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουν τη φαρμακευτική θεραπεία, μιας και οι γιατροί απέκλεισαν οποιαδήποτε πιθανότητα να ανανήψει και να γίνει καλά.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό τι ώρα έφυγε από τη ζωή η Μπόμπι Κριστίνα.

Με το που έγινε όμως γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της την Κυριακή το βράδυ, χιλιάδες επώνυμοι και θαυμαστές της εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media.

Μάλιστα ανακοίνωση για το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα της Γούτνεϊ Χιούστον στο Facebook.

«Είναι δύσκολο να πούμε αντίο. Την Κυριακή 26 Ιουλίου η Μπόμπι Κριστίνα έφυγε από τη ζωή ήρεμα και γαλήνια. Όπως έλεγε κι εκείνη: “ο άνεμος είναι πίσω μου και ο ήλιος στο πρόσωπό μου”», ανέφερε η ανακοίνωση.

Λίγες μέρες πριν από το θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ, η θεία της, Πατ Χιούστον είχε ξεκινήσει την επώδυνη διαδικασία της μεταφοράς των προσωπικών αντικειμένων της Μπόμπι Κριστίνα από το σπίτι της.

«Κράτησε τις φωτογραφίες της Γουίτνεϊ και τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της, αλλά όλα τα άλλα τα πέταξε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο περιοδικό Us Weekly.

Το Σάββατο, μία μέρα πριν από το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα, συγγενείς της έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχε στηθεί μια τέντα και είχε εμφανιστεί μια νεκροφόρα ενισχύοντας τις φήμες ότι πλησιάζει το τέλος για την 22χρονη.

Όπως αναφέρει το TMZ, η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα είχαν προετοιμαστεί για το θάνατό της, καθώς οι γιατροί δεν τους έδιναν πλέον καμία ελπίδα ότι θα τα καταφέρει.

Στις 31 Ιανουαρίου η κόρη της Γούιτνεϊ Χιούστον βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα της με τον πρόσωπο προς τα κάτω στο σπίτι της στην Ατλάντα.

Τραγική ειρωνεία… τρία χρόνια πριν, η μητέρα της είχε επίσης βρεθεί νεκρή μέσα στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες, λίγες ώρες πριν από ένα πάρτι που θα δινόταν για τα βραβεία Γκράμι.

Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top