ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στη απεργία στο λιμάνι Λάρνακας - Επέστρεψαν οι δύο εργαζόμενοι που είχαν απολυθεί

Τέλος στη απεργία στο λιμάνι Λάρνακας - Επέστρεψαν οι δύο εργαζόμενοι που είχαν απολυθεί

Τερματίστηκε γύρω στις τρεις το μεσημέρι, η απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι Λάρνακας της Kition Ocean Port, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, λόγω της απόλυσης δύο υπαλλήλων της εταιρείας.

Σε ανακοίνωση των Συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ, αναφέρεται ότι «μετά από πρόταση που υποβλήθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, οι 17 απεργοί εργαζόμενοι στο λιμάνι Λάρνακας της εταιρείας Kition Ocean Port, επέστρεψαν στην εργασία τους γύρω στις τρεις το μεσημέρι και το λιμάνι λειτουργεί κανονικά».

«Στην εργασία τους επέστρεψαν και οι δύο εργαζόμενοι που απολύθηκαν από την εταιρεία και αναμένεται ότι η Kition Ocean Port θα τους αποστείλει γραπτή παρατήρηση», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι «όλα τα εργασιακά ζητήματα θα συμφωνηθούν στα πλαίσια των συζητήσεων της συνομολόγησης της Συλλογικής Σύμβασης. Οι συζητήσεις θα διεξάγονται υπό την αιγίδα του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεωνΑπειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top