LIKE ONLINE

Δέκα ταινίες για να δείτε με το ταίρι σας του Αγίου Βαλεντίνου

Δέκα ταινίες για να δείτε με το ταίρι σας του Αγίου Βαλεντίνου

Το να βρούμε μία ταινία (ή σειρά) που να μας εξιτάρει και να θέλουμε να παρακολουθήσουμε είναι μια δύσκολη αποστολή. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αυτή η αναζήτηση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη, ειδικά όταν οι επιλογές μας είναι ατελείωτες. Οι πλατφόρμες streaming σειρών και ταινιών, όπως το Disney+ και το Netflix, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την Ημέρα των Ερωτευμένων και εμείς συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 10 ταινίες ή και σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα με το ταίρι σας.

Ανάψτε τα κεριά σας, χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε το αγαπημένο σας κρασί στο ποτήρι, σκεπαστείτε με τις ζεστές κουβέρτες σας, πάρτε αγκαλιά τον σύντροφό σας και απολαύστε τις.

Pretty Woman (1990)

Ο Έντουαρντ Λούις, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, κάνει μια βόλτα στη λεωφόρο Μπούλεβαρντ του Χόλυγουντ. Εκεί συναντά την ιερόδουλη Βίβιαν. Μετά από συζήτηση, ο Έντουαρντ την προσλαμβάνει ως τη συνοδό του σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις για μία εβδομάδα. Τι θα γίνει όμως όταν θα έρθει η μέρα να αποχωριστούν; Άραγε μπορούν δύο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί να ζήσουν μαζί; Άραγε υπάρχουν παραμύθια τελικά στην πραγματικότητα;

Δείτε τη στο Disney+.

Mirror Has Two Faces (1996)

Κουρασμένη από τη μοναξιά, η μεσήλικας καθηγήτρια Ρόουζ Μόργκαν αποδέχεται την πρόταση ενός συναδέλφου της, για έναν πλατωνικό γάμο. Τι θα συμβεί όταν τα συναισθήματά τους, δεν συμβαδίζουν με τους όρους της συμφωνίας τους;

Δείτε τη στο Netflix.

She is all That (1999)

Ο πρόεδρος της τάξης και ο πιο δημοφιλής στο σχολείο του, Ζακ Σάιλερ, βάζει στοίχημα με τους φίλους του ότι μπορεί να κάνει την ασήμαντη κουλτουριάρα με τα γυαλιά, Λέινι Μπογκς, βασίλισσα του χορού. Θα τα καταφέρει;

Δείτε το στο Netflix.

Notting Hill (1999)

Μια τυχαία συνάντηση φέρνει τον συνεσταλμένο βιβλιοπώλη Ουίλιαμ Θάκερ δίπλα στη σταρ του Χόλιγουντ, Άννα Σκοτ. Ένα απίθανο ειδύλλιο γεννιέται.

Δείτε τη στο Netflix.

High Fidelity (2000)

Ο Ρομπ Γκόρντον είναι ένας ιδιοκτήτης δισκάδικου που αγαπάει τη μουσική και δεν κατανοεί τις γυναίκες. Αφού τον παράτησε η μακροχρόνια φίλη του Λόρα, προσπαθεί να καταλάβει πώς απέτυχε στις σχέσεις του αναζητώντας τις παλιές του συντρόφους.

Η σειρά επικεντρώνεται στην Robyn “Rob” Brooks, μία ιδιοκτήτρια ενός δισκάδικου στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Η Rob αποφασίζει να δημιουργήσει μία λίστα με τους πέντε πιο επώδυνους χωρισμούς της προκειμένου να εντοπίσει τη ρίζα του προβλήματος. Όλα ξεκινούν ύστερα από ένα αποτυχημένο πρώτο ραντεβού και μία συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν της. Τότε η Rob βρίσκει συντροφιά στη μουσική και στην ποπ κουλρούρα.

Δείτε τη σειρά με τη Zoe Kravitz στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Disney+.

Walk The Line (2005)

Η ταινία εξετάζει τα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του θρυλικού αστέρα της κάντρι μουσικής Τζόνι Κας, που με τα τραγούδια του κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της αμερικάνικης παράδοσης και να αγγίξει τα μαζικά ακροατήρια. Αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά για το τί σημαίνει τέχνη, μουσική και νιάτα, γνωρίζει την γυναίκα της ζωής του, Τζούν Κάρτερ.

Δείτε τη στο Disney+.

Call me by Your Name (2017)

Το καλοκαίρι του 1983 στην ιταλική ύπαιθρο, ο 17χρονος Έλιο αναπτύσσει έναν δεσμό με τον Όλιβερ, τον χαρισματικό βοηθό ερευνητή του πατέρα του, που θα αλλάξει τη ζωή του.

Δείτε τη στο Netflix.

Love Victor (2020)

H σειρά βασίζεται στην επιτυχημένη ταινία Love, Simon από τη νουβέλα της Becky Albertalli, μόνο που εμείς γνωρίζουμε την ιστορία του Victor. Ο Victor είναι ένας νέος μαθητής στο Γυμνάσιο Creekwood, και στην πρώτη σεζόν παρακολουθήσαμε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στο σπίτι και στο σχολείο, καθώς αγωνίζεται με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Τελικά, όταν όλα γίνονται δύσκολα καταφεύγει στον Simon για βοήθεια.

Δείτε τη στο Disney+.

WandaVision (2021)

Μια μίνι ταινία – σειρά στο στυλ των κλασικών ταινιών Marvel. Η Wanda Maximoff και ο Vision -δύο υπερδύναμα όντα που ζουν την ιδανική τους ζωή στα προάστια- αρχίζουν να υποψιάζονται ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται.

Δείτε τη στο Disney+.

Your place or mine (2023)

Όταν η Deppy κι ο Peter, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα και γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου,η ζωή τους αλλάζει, όπως και η σχέση τους. Ο Ashton Kutcher συμπρωταγωνιστεί με την Reese Witherspoon σε μια ρομαντική κωμωδία, που θέλει τη φιλία των δύο πρωταγωνιστών να δοκιμάζεται.

Δείτε το στο Netflix.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top