ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: «Ανείπωτη τραγωδία – Θα είμαι δίπλα στις οικογένειες του Κυπριανού και της Αναστασίας» - Αναστέλλει συγκεντρώσεις για εκλογές ΔΗΣΥ

Αννίτα: «Ανείπωτη τραγωδία – Θα είμαι δίπλα στις οικογένειες του Κυπριανού και της Αναστασίας» - Αναστέλλει συγκεντρώσεις για εκλογές ΔΗΣΥ

Την αναστολή όλων των επαρχιακών εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει για την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ, ανακοίνωσε σήμερα (3/3) η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, εκφράζοντας την ίδια ώρα την οδύνη της για τον χαμό των Κύπριων φοιτητών Κυπριανού και Αναστασίας.

Σε ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κ. Δημητρίου αναφέρει: «Ανείπωτη τραγωδία. Βουβός πόνος και θλίψη. Η Ελλάδα θρηνεί δεκάδες νέες ψυχές. Η Κύπρος θρηνεί τον Κυπριανό και την Αναστασία της. Δικά μας παιδιά. Νέα παιδιά γεμάτα όνειρα. Τι να πείς σε αυτούς τους γονείς για να συμπαρασταθείς. Μόνο η σιωπή αρμόζει στις στιγμές από εδώ και πέρα».

«Αναστέλλω όλες τις επαρχιακές εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει για την προεκλογική περίοδο για τις Προεδρικές εκλογές του Δημοκρατικού Συναγερμού μέχρι και την ημέρα της κηδείας τους», προσθέτει.

«Αιωνία ας είναι η μνήμη τους. Κουράγιο στις οικογένειες και τους οικείους τους. Θα είμαι προσωπικά δίπλα τους», καταλήγει η Πρόεδρος της Βουλής.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Δακρύζει η Κύπρος για τα αδικοχαμένα παιδιά της - Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στα Τέμπη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top