LIFESTYLE

Αγωνία για την υγεία σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή! Τέλος στην καριέρα του τελικά; Τι απαντά ο γιατρός

Αγωνία για την υγεία σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή! Τέλος στην καριέρα του τελικά; Τι απαντά ο γιατρός

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Τετάρτης ο δημοφιλής τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του δύο υπέροχες υπάρξεις.

Φυσικά εννοούμε την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου.

Μετά από ένα χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στον πνεύμονα, τώρα όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας, ενώ ο Τόλης  Βοσκόπουλος επέστρεψε σπίτι του, εκεί όπου θα ξεκουραστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο θεράπων ιατρός του δημοφιλή τραγουδιστή, Γαβριήλ Νταχάμπρε, διευθυντής της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της βιοψίας, που αναμένονται, καθώς τα πρώτα ευρήματα δεν είναι ανησυχητικά.

«Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη θεραπεία. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι πολύ καλά στην υγεία του, γι” αυτό άλλωστε παίρνει εξιτήριο μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει να τραγουδάει» δήλωσε o δρ Νταχάμπρε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top