ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά σε δυο οχήματα και μια αποθήκη - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε δυο οχήματα και μια αποθήκη - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 21 για πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και μια ψευδή κλήση, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την Τρίτη 14 Μαρτίου. 

Σύμφωνα λοιπόν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εταιρείας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από μέρους μας έγινε εξαερισμός του κτηρίου. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε ηλεκτρική/ μηχανική βλάβη του οχήματος.

Επίσης γύρω στις 16:40 το απόγευμα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη οικίας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η αποθήκη έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ζημιές επίσης έπαθε οικιακός εξοπλισμός που βρισκόταν εντός της αποθήκης. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία έγινε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Τέλος λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από συνεργείο πώλησης εξαρτημάτων οχημάτων παρά την κοινότητα Ζυγίου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 πυροσβεστικά οχήματα από την Ε.Μ.Α.Κ. και Πυροσβεστικό Σταθμό Βασιλικού. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top