ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τέλος η διαμάχη ΟΚΥπΥ και ΠΑΣΥΚΙ - Καταγγελία για δημόσια προσπάθεια φίμωσης καθώς και εκφοβισμού γιατρού

Χωρίς τέλος η διαμάχη ΟΚΥπΥ και ΠΑΣΥΚΙ - Καταγγελία για δημόσια προσπάθεια φίμωσης καθώς και εκφοβισμού γιατρού

Σε καταγγελία για δημόσια προσπάθεια φίμωσης καθώς και εκφοβισμού ιατρού μέλους της από τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, προέβη η ΠΑΣΥΚΙ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΥΚΙ, το περιστατικό έγινε μετά τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της ΠΑΣΥΚΙ σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προσκεκλημένος της και η οποία ακολούθησε την εκφώνηση επίσημης ομιλίας εκ μέρους του ιδίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, την 7η Μαρτίου 2023.

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΚΙ:

«Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι καταγγέλει και ταυτόχρονα καταδικάζει, δημόσια προσπάθεια φίμωσης καθώς και εκφοβισμού Ιατρού μέλους της από τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Ο.Κ.Υπ.Υ.

Η αψυχολόγητη αυτή ενέργεια έλαβε δράση μετά τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους μας σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προσκεκλημένος της και η οποία ακολούθησε την εκφώνηση επίσημης ομιλίας εκ μέρους του ιδίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας και της Έντιμης Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, την 7η Μαρτίου 2023.

Διαφαίνεται ότι κάποιες εκ των τοποθετήσεων ενόχλησαν, χάλασαν την ιδιαίτερη προσπάθεια οικοδόμησης θετικής επικοινωνιακής εικόνας σε σχέση με την διαχείριση των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων από τον Ο.Κ.Υπ.Υ.

Η επιλεκτική και κατά το δοκούν χρήση νομοθεσιών καθώς και κανονισμών δεν μπορεί να αποκρύψει πλέον τα συσσωρευμένα προβλήματα που ταλανίζουν τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, η πηγή των οποίων έγκειται στο διοικητικό μοντέλο που εφαρμόζεται μέσω του Ο.Κ.Υπ.Υ.

Τα χρονικά περιθώρια για βιώσιμα Δημόσια Νοσηλευτήρια στενεύουν και αναμένουμε από τους διοικούντες του Ο.Κ.Υπ.Υ να επιδείξουν τις ικανότητες και το θάρρος τους στην διεκδίκηση του ρόλου και του χαρακτήρα των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων εντός του ΓΕΣΥ και όχι στην ανάλωση δυνάμεων που στοχεύουν Ιατρούς.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top