Έξι νεκροί από κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία

Έξι νεκροί από κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία

Κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων, ενώ περίπου 3.000 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK,  το Τόκιο και η Οζάκα είναι οι πόλεις που επλήγησαν περισσότερο.

Δεκάδες παιδιά αναζήτησαν ιατρική φροντίδα εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ 18 άνθρωποι βρέθηκαν αναίσθητοι.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία στη χώρα ανήλθε σε 40 βαθμούς Κελσίου.

Από τον Ιούνιο, περίπου 40 Ιάπωνες έχασαν τη ζωή τους από θερμοπληξία και τουλάχιστον 25.000 νοσηλεύτηκαν με συμπτώματα που συνδέονται με τον καύσωνα, σύμφωνα με τον ιαπωνικό οργανισμό διαχείρισης πυρκαγιών και καταστροφών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE