Κέρδη καταγράφει την Τρίτη το ΧΑΚ

Κέρδη καταγράφει την Τρίτη το ΧΑΚ

Κέρδη καταγράφει την Τρίτη το ΧΑΚ

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, στις 13:02, βρισκόταν στις 78,95 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 2,15%. Ο ημερήσιος τζίρος διαμορφωνόταν στις €260.561,84.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 45,60 μονάδες, παρουσιάζοντας κέρδη 2,43%.

Σε σχέση με τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, αμετάβλητος παραμένει ο δείκτης των Ξενοδοχείων, ενώ ανοδικά κινούνται ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 3,78%, των Επενδυτικών 3,65% και της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,05%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €239.513 (άνοδος 2,17%), της Logicom με €7.034 (άνοδος 9,72%), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €2.799 (άνοδος 0,74%), της Ελληνικής Τράπεζας με €2,064 (άνοδος 2,99%) και της Blue Island με €2,030 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 7 κινούνται ανοδικά, και 4 πτωτικά. Οι συναλλαγές ανέρχονται σε 140.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ - Πήρε το όνομα Λέων 14ος

Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ - Πήρε το όνομα Λέων 14ος

Ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Ο νέος Ποντίφικας βγήκε στο κεντρικό μπαλκόνι της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου, πραγματοποιώντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την εκλογή του.