Πέραν των δύο χιλιάδων κροτίδων σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό - Καταζητείται 23χρονος

Πέραν των δύο χιλιάδων κροτίδων σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό - Καταζητείται 23χρονος

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου, ως υπόπτου σε σχέση με υπόθεση πέραν των δυο χιλιάδων κροτίδων που εντοπίστηκαν, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στη Λεμεσό, εξασφάλισε η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν τις κροτίδες σε ανοικτό χώρο και αυτές παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος καταζητείται δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Μιχαήλ από την ΕΔΥ μετά τις αντιδράσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE