Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Εικάζω πως δεν θα υπάρχει αναγνώστης ή μάλλον αναγνώστρια της στήλης LIFESTYLE που προ ολίγων μηνών, δεν θα κινήθηκε στους ξέφρενους ρυθμούς της νέας τρέλας, που σε χρόνο ντε ντε εξαπλώθηκε στο Παγκόσμιο κι έχει το όνομα «Παρούμπα».

Επίσης, οι πλείστοι θα θυμάστε πως ο γυμναστής – performer, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το κοινό, κατά την πρώτη του τουρνέ στην Κύπρο είχε αυτό που λέμε, δυο – τρία κιλάκια παραπάνω.

Το πήρε όμως απόφαση, ίσως βέβαια να του έκατσε και το καλό κλίμα της Μεγαλόνησου, έτσι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάρης Κοντόπουλος φιγουράρει ως πρώτη μούρη πλέον στα social media, πιο σέξι από ποτέ.

Καταιγισμός από likes και shares σε κάθε του ποστ, αφού η νέα, φρέσκια κι ανανεωμένη του εμφάνιση, διόλου απαρατήρητη δεν περνάει.

Δείτε το «Πριν» στο βίντεο και το «Μετά» στις ακόλουθες φωτό:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE