Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Του έκανε καλό η Κύπρος! Αναστενάζει η showbiz με το νέο κορμί του HOT γυμναστή – Δείτε νέες ΦΩΤΟ

Εικάζω πως δεν θα υπάρχει αναγνώστης ή μάλλον αναγνώστρια της στήλης LIFESTYLE που προ ολίγων μηνών, δεν θα κινήθηκε στους ξέφρενους ρυθμούς της νέας τρέλας, που σε χρόνο ντε ντε εξαπλώθηκε στο Παγκόσμιο κι έχει το όνομα «Παρούμπα».

Επίσης, οι πλείστοι θα θυμάστε πως ο γυμναστής – performer, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το κοινό, κατά την πρώτη του τουρνέ στην Κύπρο είχε αυτό που λέμε, δυο – τρία κιλάκια παραπάνω.

Το πήρε όμως απόφαση, ίσως βέβαια να του έκατσε και το καλό κλίμα της Μεγαλόνησου, έτσι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάρης Κοντόπουλος φιγουράρει ως πρώτη μούρη πλέον στα social media, πιο σέξι από ποτέ.

Καταιγισμός από likes και shares σε κάθε του ποστ, αφού η νέα, φρέσκια κι ανανεωμένη του εμφάνιση, διόλου απαρατήρητη δεν περνάει.

Δείτε το «Πριν» στο βίντεο και το «Μετά» στις ακόλουθες φωτό:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE