LIKE ONLINE

eBay και PayPal περνούν «διαζύγιο»

eBay και PayPal περνούν «διαζύγιο»

Τελικά, το eBay αναγκάζεται να αποχωριστεί ένα από τα ισχυρότερα στηρίγματά του: την υπηρεσία διαδικτυακών πληρωμών PayPal.

Σύμφωνα με το Euronews, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, οι δύο εταιρείες χωρίζουν, οριστικά, τους δρόμους τους, την Παρασκευή (06/08). Αυτό σημαίνει ότι το eBay θα αναγκαστεί, στο εξής, να αντιμετωπίσει μόνο του το σκληρό ανταγωνισμό του ηλεκτρονικού εμπορίου, από εταιρείες όπως η Amazon, αλλά και δεκάδες άλλες που έχουν προστεθεί στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.

Ο αναλυτής μετοχών Σκοτ Κέσλερ εκτιμά:«Το eBay, ξαφνικά, θα γίνει εταιρεία με πολύ πιο αργή ανάπτυξη, το ενδιαφέρον θα στραφεί περισσότερο προς το PayPal, που θα γίνει δημόσια εταιρεία».

Το PayPal θα κάνει πρεμιέρα στο χρηματιστήριο τη Δευτέρα, με τις μετοχές του να διαπραγματεύονται στο Nasdaq. 
Το μέλλον του PayPal προδιαγράφεται πολύ πιο λαμπερό από το αντίστοιχο του eBay.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών καταγράφει διψήφιους αριθμούς αύξησης εσόδων, αν και απέναντί του έχει τα νέα συστήματα πληρωμών των Apple, Android Pay, αλλά και της κινεζικής Alibaba.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top