ΥΠΟΙΚ: «Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τις τράπεζες»

ΥΠΟΙΚ: «Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τις τράπεζες»

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τα αιτήματα του Υπουργείου Οικονομικών προς τις τράπεζες, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, έπειτα από συνάντησή του το πρωί της Τρίτης με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου.

Στις δηλώσεις του προσερχόμενος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΕΒ, ο κ. Κεραυνός έκανε λόγο για μία «πολύ καλή συνάντηση σε ένα κλίμα κατανόησης, όπου αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις», προσθέτοντας πως αναμένει εξελίξεις «που θα είναι βοηθητικές για την κοινωνία και την οικονομία».

Σε ερώτηση αν αυτές οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα ή σε βάθος χρόνου, ο Υπουργός απάντησε «πως το βάθος χρόνου είναι μία απροσδιόριστη έννοια και προσέθεσε πως οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένονται σύντομα περισσότερα».

Ερωτηθείς για την αντίδραση του Συνδέσμου στην επιστολή που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Κεραυνός είπε ότι οι εκπρόσωποι των τραπεζικών ιδρυμάτων είχαν «μελετήσει πολύ καλά την επιστολή μου», προσθέτοντας πως είδε «μια διάθεση κατανόησης και συνεργασίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE