ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία στο «Τ» για Δημόσιο Νοσηλευτήριο: Ηλικιωμένος περπατούσε 200 μέτρα για να πάει τουαλέτα - «Όσοι πάνε στο νοσοκομείο αυτό είναι τελειωμένοι»

Καταγγελία στο «Τ» για Δημόσιο Νοσηλευτήριο: Ηλικιωμένος περπατούσε 200 μέτρα για να πάει τουαλέτα - «Όσοι πάνε στο νοσοκομείο αυτό είναι τελειωμένοι»

Ακόμη μία καταγγελία για την κατάσταση σε νοσηλευτήριο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα η κόρη ενός άνδρα περίγραψε στο ThemaOnline όσα πέρασε ο πατέρας της πηγαίνοντας στο Νοσοκομείο της Κυπερούντας.

«Ο πατέρας μου πήγε με ασθενοφόρο την Κυριακή του Πάσχα στο νοσοκομείο της Κυπερούντας και μάλλον είχε πέτρες στη χολή, το είδαν από τις αναλύσεις του και περιμέναμε να τον δει ακτινολόγος. Όμως από ότι μου είπαν ακτινολόγο δεν είχε μέσα και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη να τον δει», είπε συγκεκριμένα.

«Το θέμα είναι ότι οι θάλαμοι και γενικά μέσα το νοσοκομείο είναι χάλια η κατάσταση. Είναι έτοιμα να πέσουν όλα πάνω μας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, η παραπονούμενη ανέφερε στο ThemaOnline πως υπήρχε πρόβλημα και με την τουαλέτα αλλά και τα φαγητά.

«Δεν γίνεται για 5 θαλάμους να υπάρχει μόνο μία τουαλέτα και να πρέπει να πηγαίνουν με τους ορούς και να περπατούν τόση ώρα. Έχει μία τουαλέτα για τους άντρες και μία για τις γυναίκες η οποία είναι στην αρχή των θαλάμων. Ο πατέρας μου ήταν στον τελευταίο θάλαμο και για να πάει περπατούσε γύρω στα 200 μέτρα. Ένας άνθρωπος που είναι συνέχεια μέσα στο κρεβάτι δεν μπορεί να περπατήσει τόση ώρα, ήταν μία εβδομάδα μέσα», εξήγησε.

Όσο αφορά το θέμα του φαγητού, η κοπέλα τόνισε πως «τα φαγητά τους δεν τρώγονται. Μία εβδομάδα ο πατέρας μου δεν έφαγε τίποτα»

«Πολλά άτομα έχουν θέμα με αυτό το νοσοκομείο. Ακούγεται ότι όσοι πάνε στο νοσοκομείο της Κυπερούντας είναι τελειωμένοι», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «την μέρα που έμαθα ότι τον έπιασε ασθενοφόρο και ότι θα μείνει μέσα τους έλεγα να τον φέρουν κάτω Λευκωσία και μου είπαν ότι δεν χρίζει επείγον να φύγει από εκεί. Κάθε μέρα ρωτούσα πότε θα βγει και μου έλεγαν δεν ξέρουμε και τελικά από Κυριακή του Πάσχα βγήκε μετά από μία εβδομάδα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top