ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταιγιστικές εξελίξεις: «Έκαψε» τον 24χρονο ο θείος του - Παραδέχθηκε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι

Καταιγιστικές εξελίξεις: «Έκαψε» τον 24χρονο ο θείος του - Παραδέχθηκε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι

Καταιγιστικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους, μετά από θεληματική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές ο 71χρονος θείος του 24χρονου βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση 31χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ο 71χρονος θείος του 24χρονου χάκερ, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, ότι την ημέρα που εντοπίστηκε καμένο το όχημα του 31χρονου Άγγελου Περικλέους στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, τον επισκέφθηκε ο 24χρονος και αφού τον ξύπνησε υπό την απειλή του πιστολιού του είπε να τον συνοδεύσει για να μεταβούν στο πεδίο βολής Παλιομετόχου.

Πιο συγκεκριμένα, στην θεληματική του κατάθεση ο 71χρονος, ανέφερε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι και τον έθαψε, ενώ παράλληλα του εξήγησε πώς κατέστρεψε τα διάφορα τεκμήρια.

Η εξέλιξη προκύπτει μετά την μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία που κάνει λόγο για φόνο του 31χρονου.

Όπως εξάλλου αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τόσο ο 71χρονος, όσο και ένας 38χρονος, που επίσης συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση - καθώς είχε μεσολαβήσει για τα οχήματα με τα οποία διακινήθηκε ο 25χρονος και φέρεται να είχε συμμετοχή στον εμπρησμό του ενός οχήματος - υπέδειξαν χώρους που επισκέφθηκαν μαζί με τον βασικό ύποπτο.

Η Αστυνομία εξασφάλισε, επίσης, επιπρόσθετη μαρτυρία ότι ο 24χρονος ανέφερε σε άλλο πρόσωπο πως θα σκοτώσει τον Περικλέους, καθώς είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές, με τον αστυνομικό ανακριτή να υπενθυμίζει ότι ο ύποπτος είχε πρόσφατα καταγγείλει πως, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις,  δέχθηκε επίθεση από τον 31χρονο, ενώ σε μια από αυτές τον λήστεψε, αποσπώντας του ένα ρολόι αξίας 40 χιλιάδων ευρώ και χρηματικό ποσό 110 χιλιάδων ευρώ.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία εντόπισε τεκμήρια, όπως μισοκαμένα ρούχα, σαν αυτά που φορούσε ο ύποπτος μεταξύ 20ης και 21ης Απριλίου και εξασφάλισε μαρτυρία ότι πρόσφατα αγόρασε σχοινιά, αλυσοπρίονο, γάντια, φτυάρι, κολλητικές ταινίες και άλλα υλικά, από πολυκατάστημα.

Παρά τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε διάφορους χώρους, κυρίως στην περιοχή Ζυγίου και Τόχνης, όπου εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα το κινητό του 31χρονου,  δεν έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί οποιοδήποτε ίχνος του.

Ο 24χρονος, που συνεχίζει να μην απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών, τέθηκε εκ νέου υπό 8ήμερη προσωποκράτηση, με την υπεράσπιση να μην φέρει ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας.

Σήμερα εξέπνεε το διάταγμα κράτησης ενός 50χρονου και ενός 36χρονου, οι οποίοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι, εν αναμονή γνωμάτευσης από την Νομική Υπηρεσία, καθώς και η 59χρονη μητέρα του 24χρονου, που αναμένεται πρώτα να κατηγορηθεί γραπτώς για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top