Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Η ιστοσελίδα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας χθες ενώ σήμερα εμφανίστηκε να είναι αργή.
«Η ανάλυση δείχνει ότι πρόκειται για κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS)», δήλωσε εκπρόσωπος του κοινοβουλίου. «Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα είναι αργή και μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τις διαδικτυακές μας μεταδόσεις».
Ο Σουηδός πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον και άλλοι ηγέτες χωρών της Βόρειας Ευρώπης συναντούν σήμερα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην φινλανδική πρωτεύουσα.
Η Σουηδία έκανε αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι αρχές έχουν προειδοποιήσει για αυξημένη πιθανότητα κυβερνοεπιθέσεων με στόχο σουηδικά συμφέροντα.
Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ιστοσελίδας του κοινοβουλίου συνεχίζονται, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι δεν είναι δυνατόν να πει πότε θα είναι πλήρως λειτουργική.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μηδενικό ΦΠΑ: Αυτά τα είδη γυναικείας υγιεινής αφορά – Ποια γάλατα και ψωμιά
Μητέρα μονογονιός με βρέφος ζει χωρίς νερό - Αναμένει το έκτακτο βοήθημα
Πρόστιμο μέχρι και τέσσερις χιλιάδες ευρώ σε επιχειρήσεις που δεν δέχονται κάρτα ως μέσο πληρωμής
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις