LIFESTYLE

Σακίρα: Οι γιοι της δεν θέλουν τη σύντροφο του Πικέ – Τον παρακαλούν να μην τη βλέπουν

Σακίρα: Οι γιοι της δεν θέλουν τη σύντροφο του Πικέ – Τον παρακαλούν να μην τη βλέπουν

Ανεπιθύμητη φαίνεται πως είναι η Κλάρα Κία στην οικογένεια του Ζεράρ Πικέ. Μπορεί η Σακίρα να μετακόμισε στο Μαϊάμι, μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή ωστόσο, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αφού τα παιδιά τους, Mίλαν και Σάσα, δεν επιθυμούν να έχουν επαφές με τη νέα σύντροφο του πατέρα τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, δεν θέλουν να βλέπουν την Κλάρα Κία, όταν ο Πικέ τα επισκέπτεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό είναι κάτι που το έχουν ξεκαθαρίσει και μαζί του.

Σύμφωνα με τον παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν, ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον χωρισμό του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, Mίλαν και Σάσα έχουν πει ότι δεν θέλουν να περνούν χρόνο με την Κλάρα Κία και μάλιστα, έχουν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την πηγαίνει μαζί του όταν τους επισκέπτεται.

«Δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της, σε παρακαλούμε, τις 10 μέρες που θα έρθεις στο Μαϊάμι δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της», φαίνεται να ήταν τα λόγια των μικρών.

Φυσικά, και η Σακίρα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει επίσης η νέα σύντροφος του Πικέ να έχει σχέση με τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον Μαρτίν, και οι δύο γιοι της είναι αφοσιωμένοι στη μητέρα τους και έχουν δει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για εκείνη τους τελευταίους μήνες.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Εν τω μεταξύ, διέρρευσε το τελευταίο τηλεφώνημα της Σακίρα στον Πικέ πριν φύγει από την Ισπανία επεισοδιακά, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της άρον άρον επειδή της έκανε έξωση ο πρώην -πια- πεθερός της.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάν Πικέ έστειλε στη Σακίρα ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια και η οικογένειά της έπρεπε να αποχωρήσουν από την έπαυλη μέχρι το τέλος Απριλίου διαφορετικά θα αντιμετώπιζαν βαρύ πρόστιμο.

Η κατάσταση αυτή επηρέασε και τους γονείς της, οι οποίοι δεν βρίσκονται πλέον ούτε αυτοί στην Ισπανία. Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι στο πλευρό της κόρης τους.

Η επιστολή έξωσης δεν άρεσε καθόλου στη Σακίρα και ένα τηλεφώνημα που είχε με τον Πικέ πήρε άσχημη τροπή.

Το τηλεφώνημα διέρρευσε από την εκπομπή Fiesta και ανέφερε ότι υπήρξε αλλαγή στα σχέδια της τραγουδίστριας και η μετακόμιση επιταχύνθηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το επόμενο βήμα θα ήταν μια νέα επέμβαση που θα έκανε το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Το τηλεφώνημα μεταξύ του πρώην ζευγαριού δεν πήγε καθόλου καλά και ο Πικέ θύμωσε πολύ. «Η Σακίρα αισθάνθηκε άβολα και αναστατώθηκε, επειδή η τελευταία συζήτηση δεν ήταν καθόλου φιλική. Ο Πικέ θυμώνει, δεν ακούει τη λογική», αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια.

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top