Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και παρουσία των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, η πρώτη συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η επικεφαλής της από ελληνοκυπριακής πλευράς Ξένια Λοϊζίδου.

Η Επιτροπή, η οποία έθεσε επί τάπητος κάποιες προτεραιότητες, συναντάται εκ νέου την επόμενη Τετάρτη, 12 Αυγούστου.

«Ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, τέθηκαν κάποιες προτεραιότητες και ορίστηκε και η επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την επόμενη Τετάρτη», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείσα σχετικά η κ. Λοϊζίδου, προσθέτοντας παράλληλα ότι η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή και των δύο διαπραγματευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE