10 χρόνια από τη μέρα που «έδυσε» ο Helios! Mε κεριά σε κεντρικά σημεία πόλεων και μνημόσυνα την Κυριακή

10 χρόνια από τη μέρα που «έδυσε» ο Helios! Mε κεριά σε κεντρικά σημεία πόλεων και μνημόσυνα την Κυριακή

Συμπληρώνονται στις 14 Αυγούστου 10 χρόνια από τη συντριβή του μοιραίου μπόινγκ 737 της αεροπορικής εταιρείας ΗΛΙΟΣ, στο Γραμματικό Αθηνών, που πήρε μαζί του 121 ψυχές. Οι συγγενείς θα τιμήσουν τη μνήμη τους με μετάβαση στο Γραμματικό, όπου θα τελεστεί μνημόσυνο και τρισάγιο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συγγενών των Θυμάτων της ΗΛΙΟΣ   μνημόσυνο θα τελεστεί και στη Μοσφιλωτή στις 14 Αυγούστου, στο εκκλησάκι που έχει κτιστεί στη μνήμη των θυμάτων. Στη Μοσφιλωτή το μνημόσυνο θα τελεστεί από τις 5.00 μέχρι τις 8.00 το πρωί.

Αύριο Σάββατο, στις 20.30 θα επαναληφθεί η καθιερωμένη εκδήλωση των κεριών σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία τα κεριά θα ανάψουν στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Λεμεσό στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης, στη Λάρνακα στην πλατεία Ευρώπης και στο Παραλίμνι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Την Κυριακή θα τελεστούν τα ετήσια μνημόσυνα όπως γίνεται κάθε χρόνο. Ο κ. Γιασουμής είπε ακόμα ότι προηγήθηκε εκδήλωση την Κυριακή στο Δήμο Λατσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE