ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης Περικλέους - Eξετάζουν πως θα προχωρήσουν αν δεν εντοπιστεί η σορός

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης Περικλέους - Eξετάζουν πως θα προχωρήσουν αν δεν εντοπιστεί η σορός

Στη Νομική Υπηρεσία διαβιβάζεται ο φάκελος της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, με σκοπό οι ανακριτές να λάβουν οδηγίες για το πως προχωρεί η συγκεκριμένη υπόθεση σχετικά με τις έρευνες, αλλά και το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί η σορός του.

Πιο συγκεκριμένα μεταβαίνει στην ΝΥ κλιμάκιο του ΤΑΕ Λεμεσού για οδηγίες και περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά και για το πως μπορεί να στοιχειοποιηθεί η υπόθεση, χωρίς τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου . Την ίδια ώρα οι έρευνες για εντοπισμό του Περικλέους, που σύμφωνα με την μαρτυρία του 71χρονου θείου του 25χρονου βασικού υπόπτου, φέρεται να πυροβόλησε και να έθαψε, συνεχίστηκαν τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη και Μονής, με τη συμμετοχή της Πολιτικής Άμυνας , της Αστυνομίας και ιπτάμενων μέσων (drones). 

Παράλληλα, ο 25χρονος, βασικός ύποπτος εξακολουθεί να κρατά το στόμα του κλειστό και να μην συνεργάζεται με τις Αρχές, παρά την σοβαρή μαρτυρία που έδωσε ο θείος του. Χθες (07/05), παρουσιάστηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, 38χρονος και 71χρονος, οι οποίοι δεν έφεραν ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους. 

Εναντίον των δυο διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό το φόνο και του εμπρησμού οχήματος του 31χρονου, που είχε εντοπιστεί καμένο στις 21 Απριλίου, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, ο 71χρονος παρουσιάζεται πρόθυμός να υποδείξει επιπρόσθετους χώρους, που ο 25χρονος ανιψιός του φέρεται να επισκέφθηκε και να έλεγξε, για το προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας του Περικλέους. Οι δυο ύποπτοι, έχουν δώσει διάφορες λεπτομέρειες για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, είπε ο ανακριτής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει πλήρης εξιχνίαση της.

Υπενθυμίζεται ότι το διάταγμα κράτησης του 25χρονου βασικού υπόπτου, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πολύ συγκρουσιακές σχέσεις με τον 31χρονο, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες την περασμένη Τρίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top