ΔΙΕΘΝΗ

Πραγματική survivor στην Αυστραλία: Εγκλωβίστηκε και επέζησε μόνο με κρασί και γλειφιτζούρια - Το πρώτο πράγμα που ζήτησε

Πραγματική survivor στην Αυστραλία: Εγκλωβίστηκε και επέζησε μόνο με κρασί και γλειφιτζούρια - Το πρώτο πράγμα που ζήτησε

Γυναίκα στην Αυστραλία αποκλείστηκε για πέντε μέρες και επιβίωσε πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί και τρώγοντας γλειφιτζούρια.

Η 48χρονη Lillian Ip ταξίδευε μέσα από θαμνώδη περιοχή στη Βικτώρια, αλλά πήρε μία λάθος στροφή και το αυτοκίνητό της κόλλησε σε λάσπες.

Είχε μαζί της μόνο ένα μπουκάλι κρασί, που πήγαινε δώρο σε επίσκεψη, μερικά γλειφιτζούρια, αλλά καθόλου νερό.

«Το μόνο υγρό που είχε η Lillian, που δεν πίνει, ήταν ένα μπουκάλι κρασί που είχε αγοράσει για να πάει δώρο στη μητέρα της. Με αυτό πορεύτηκε» σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να φύγει πολύ μακριά για να αναζητήσει βοήθεια.

Φοβήθηκε πως δεν θα έβγαινε ζωντανή, αλλά τελικώς εντοπίστηκε από διασώστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Μιλώντας για τη στιγμή της διάσωσής της, παραδέχθηκε πως ήθελε μόνο δύο πράγματα: νερό και ένα τσιγάρο. «Ευτυχώς, η αστυνομικός είχε τσιγάρα».

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί. Όλο μου το σώμα είχε σταματήσει να λειτουργεί από την Παρασκευή» σημείωσε και επεσήμανε πως «ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω».

Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα σωτηρίας, έγραψε γράμμα στην οικογένειά της, λέγοντάς τους πως τους αγαπάει.

Διαγνώστηκε με αφυδάτωση και αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, επέστρεψε στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από BBC

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top