ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτήση με 300 Βρετανούς επέστρεψε στην Κύπρο μια ώρα μετά την αναχώρηση!

Πτήση με 300 Βρετανούς επέστρεψε στην Κύπρο μια ώρα μετά την αναχώρηση!

Όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό, αυτό που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (05/08) με την πτήση της Thomas Cook.

Το αεροσκάφος της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας, που μετέφερε 300 Βρετανούς οι οποίοι είχαν έρθει για διακοπές στην Κύπρο, επέστρεψε στη Λάρνακα μια ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνή μας αερολιμένα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αυτό έγινε λόγω βλάβης στο σύστημα κλιματισμού του αεροσκάφους.

Σε δημοσίευμα σε αγγλική ιστοσελίδα γίνεται λεπτομερής αναφορά στην ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Βρετανοί, οι οποίοι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ «έμειναν κολλημένοι στην Κύπρο, μετά που το αεροπλάνο τους με προορισμό το Γκάτγουικ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Κύπρο και ενώ πετούσε για μια ώρα, όταν χάλασε το σύστημα κλιματισμού».

Το αεροσκάφος της πτήσης TCX1017 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 11:30pm της Τετάρτης (05/08), αλλά υποχρεώθηκε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στην Κύπρο, στις 14:00 σύμφωνα με την Express.

Κάποιοι επιβάτες με αναρτήσεις τους στο twitter διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη πληροφόρησης και… αναψυκτικών.

Ένας χρήστης του συγκεκριμένου Μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «33 επιβάτες καθηλωμένοι στην Λάρνακα, μπερδεμένα μηνύματα και τίποτα στον ορίζοντα. Αντιμετώπιση που σοκάρει, χωρίς νερό, τίποτα».


Ωστόσο, εκπρόσωπος της Thomas Cook είπε ότι η εταιρεία έκανε ό,τι έπρεπε για να διασφαλίσει ότι δεν θα ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες.

Μιλώντας στην MailOnline, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να απολογηθούμε ειλικρινώς για την καθυστέρηση της πτήσης. Ο κυβερνήτης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Λάρνακα γύρω στις 11:00 (ώρα Αγγλίας) λόγω προβλήματος στο σύστημα κλιματισμού. Οι επιβάτες ένιωσαν ως αποτέλεσμα την καμπίνα να θερμαίνεται. Στη συνέχεια κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διασφαλίσουμε ότι θα περιποιούνταν οι επιβάτες. Διευθετήθηκε η διαμονή όλων των επιβατών σε ξενοδοχεία τη νύχτα –κυρίως στο Hilton- και τους προσφέραμε γεύματα και ποτά».

Οι επιβάτες αναχώρησαν για την Αγγλία την Πέμπτη (06/08).

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι αυτή η εξέλιξη σημειώθηκε λίγο μετά την προειδοποίηση του Οργανισμού ταξιδιωτικών εταιρειών Βρετανίας να είναι προσεκτικοί κατά τη διαμονή τους στην Κύπρο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top