Tρεις νεκροί από έκρηξη μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία

Tρεις νεκροί από έκρηξη μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία

Τρεις ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη μεθανίου, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία, ανακοίνωσαν σωστικά συνεργεία και η εταιρεία OKD.

Οι τρεις ανθρακωρύχοι που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας 32, 38 και 39 ετών, σύμφωνα με τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης. Ο εκπρόσωπος των σωστικών συνεργείων Λούκας Χέμπελ διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες υποφέρει από σοβαρά εγκαύματα σε περισσότερο από το μισό του σώμα, στο οποίο περιλαμβάνεται και το κεφάλι.

Αυτός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ενώ ένας δεύτερος ανθρακωρύχος τραυματίστηκε ελαφρά. Έρευνα διεξάγεται σήμερα για να διευκρινιστούν τα αίτια της έκρηξης αυτής, η οποία σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο του Ντάρκοφ, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Καρβινά, σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων ανατολικά της Πράγας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE