Μπλόγκερ κατακρεουργήθηκε στο Μπαγκλαντές

Μπλόγκερ κατακρεουργήθηκε στο Μπαγκλαντές

Ήταν γνωστός για τις σεχταριστικές του απόψεις

Ο μπανγκλαντεσιανός μπλόγκερ Νιλόι Νιλ κατακρεουργήθηκε στο Μπαγκλαντές, όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε με ματσέτες στο διαμέρισμά του στην Ντάκα.

Πρόκειται για τον τέταρτο μπλόγκερ που δολοφονείται φέτος.

Ο Νιλόι Νιλ είναι γνωστός για τις σεχταριστικές του απόψεις. Και οι άλλοι μπλόγκερ που δολοφονήθηκαν έχουν εκφράσει σεχταριστικές απόψεις και ύποπτοι θεωρούνται ισλαμιστές ένοπλοι στο Μπαγκλαντές.

Ο Ν.Νιλ ήταν σε μία λίστα με «στόχους» μαχητών, ανέφερε ο επικεφαλής του Δικτύου Μπλόγκερ και Ακτιβιστών του Μπανγκλαντές μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ίμραν Σαρκάρ δήλωσε ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του Νιλ, στην περιοχή Γκόραν «έσπρωξαν τον φίλο του στην άκρη και στη συνέχεια τον κατακρεούργησαν».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη δολοφονία του μπλόγκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δείτε LIVE τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – Όλες οι εικόνες από τον εορτασμό της εθνικής επετείου!

Δείτε LIVE τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – Όλες οι εικόνες από τον εορτασμό της εθνικής επετείου!

Ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με τα στρατιωτικά τμήματα και τα οχήματα να έχουν πάρει τις θέσεις τους στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στις θέσεις των επισήμων βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE