Οικιακή βοηθός έκλεψε παππού - Άρπαξε κιβώτιο με 48 χιλιάδες ευρώ και έγινε «καπνός»

Οικιακή βοηθός έκλεψε παππού - Άρπαξε κιβώτιο με 48 χιλιάδες ευρώ και έγινε «καπνός»

Μία γυναίκα ηλικίας 37 ετών καταζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 9.5.23 καταγγέλθηκε από 83χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου ότι η οικιακή του βοηθός που κατάγεται από το Νεπάλ και είναι ηλικίας 37 ετών εγκατέλειψε τον τόπο διαμονής και εργασίας της και διαπίστωσε ότι από το ντουλάπι του απουσίαζε ένα κιβώτιο μέσα στο οποίο φύλαττε 48.000 ευρώ.

Η Αστυνομία εκτιμά πως η 37χρονη ίσως να αναχώρησε και εκτός Κύπρου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE