ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Tρεις μέρες υπό κράτηση ο Ρουμάνος που προκάλεσε το δυστύχημα με θύμα τον Βλάχου

Tρεις μέρες υπό κράτηση ο Ρουμάνος που προκάλεσε το δυστύχημα με θύμα τον Βλάχου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 53χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 47χρονος Πολύκαρπος Βλάχος από τη Λεμεσό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8.50 π.μ. το πρωί χθες, όταν φορτηγό όχημα που οδηγούσε 53χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, 21 χιλιόμετρα από την Πάφο παρά το Χά - Ποτάμι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και στα δύο οχήματα.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και εντόπισαν νεκρό στη θέση του συνοδηγού, τον 47χρονο Πολύκαρπο Βλάχο από τη Λεμεσό.

Ο 48χρονος οδηγός του αυτοκινήτου Βάσος Ηρακλέους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε  από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού, συνελήφθη αργότερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος είπε πως ενώ οδηγούσε κοίταξε δεξιά για να ελέγξει αν υπάρχει κάποιο όχημα  και κατόπιν είδε μπροστά του το σαλούν όχημα που ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει.

Οι εξετάσεις της τροχαίας Πάφου συνεχίζονται ενώ αναμένεται το πόρισμα της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας για το κατά πόσο το αυτοκίνητο διέθετε « κόπτη» ένα ειδικό μηχάνημα δηλαδή που περιορίζει την ταχύτητα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σαλούν όχημα με το ελαστικό του  και ο οδηγός κατέβηκε στο πίσω κάθισμα προκειμένου  να βρει τα εργαλεία του οχήματος  για να το επιδιορθώσει.

Το θύμα - ο 47χρονος συνοδηγός του οχήματος- εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο προκειμένου να συνεννοηθεί για το πού βρίσκονταν τα εργαλεία.

Μόλις ο οδηγός του οχήματος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, είδε το ημιφορτηγό να έρχεται προς τα πάνω τους αμέσως πετάχτηκε έξω και χτύπησε στο κιγκλίδωμα προκειμένου να προστατευθεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μόνος του.

Την ίδια τύχη ωστόσο δεν είχε ο 47χρονος συνοδηγός, ο οποίος μετά την σύγκρουση και το ξέσπασμα της πυρκαγιάς εγκλωβίστηκε στο όχημα και δεν πρόλαβε να εξέλθει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top