Δεν έχει τον Θεό του 65χρονος απο τη Λευκωσία – Πυροβόλησε σκύλο επειδή του λέρωνε την αυλή

Δεν έχει τον Θεό του 65χρονος απο τη Λευκωσία – Πυροβόλησε σκύλο επειδή του λέρωνε την αυλή

Ενας 65χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε χθες βράδυ σκύλο σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία για περιστατικό ρίψης πυροβολισμών και αμέσως, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία 65χρονου από την οποία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και διαπιστώθηκε ότι, ο 65χρονος με τη χρήση αεροβόλου όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα σκύλο.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική σκύλων για νοσηλεία.

Ο 65χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας ένα αεροβόλο όπλο και αριθμό σφαιριδίων και ακολούθως, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE