ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Καταβάλλεται προσπάθεια για διάνοιξη του οδοφράγματος Κοκκίνων

ΠτΔ: Καταβάλλεται προσπάθεια για διάνοιξη του οδοφράγματος Κοκκίνων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμερίζεται το αίτημα για διάνοιξη του οδοφράγματος Κοκκίνων και θα συνεχίσει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, διαβεβαιώνει τους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως έλαβε απαντητική επιστολή από το Γραμματέα Προεδρίας Παντελή Παντελίδη σε σχέση με τη σημερινή ειρηνική διαδήλωση των κατοίκων του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη καθυστέρηση της διάνοιξης του οδοφράγματος Κοκκίνων.

Σύμφωνα με την επιστολή, ο ΠτΔ συμμερίζεται πλήρως το δίκαιο αίτημα τους για διάνοιξη του δρόμου Κοκκίνων που θα διευκολύνει τους κατοίκους στις καθημερινές δραστηριότητες τους και στη διακίνηση τους τόσο προς την Πάφο όσο και προς τη Λευκωσία, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση όλου του διαμερίσματος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.  

Εξ ου όπως αναφέρεται και το γεγονός πως το όλο ζήτημα είχε τεθεί στο παρελθόν στον κ. Έρογλου ενώ έχει τεθεί εκ νέου τόσο στον κ. Ακκιντζί όσο και στην αρμόδια Τεχνική Επιτροπή για τα οδοφράγματα.

Το όλο θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων συνέχισε, αποτελεί μια συνεχή και εξελεγκτική διαδικασία και στο πλαίσιο αυτό, η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό να καταστεί εφικτό να ανοίξει και το οδόφραγμα των Κοκκίνων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Κοινοτάρχες Πωμού και Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Προ ημερών ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως ο κοινοτάρχης Πωμού Ευάγγελος Στυλιανού και  Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Κώστας Μιχαηλίδης είχαν αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το θέμα της διάνοιξης του οδοφράγματος Κοκκίνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top