ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αν είναι δυνατόν! «Κτύπησαν» 67χρονο μοτοποδηλάτη και τον άφησαν αβοήθητο στη μέση του δρόμου

Αν είναι δυνατόν! «Κτύπησαν» 67χρονο μοτοποδηλάτη και τον άφησαν αβοήθητο στη μέση του δρόμου

Ο άντρας τραυματίστηκε όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο.

Ο ανδρας 67χρόνων από τη Ξυλοφάγου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 07.10 χθες το πρωί, 67χρονος από τη Ξυλοφάγου οδηγούσε το μοτοποδήλατο του στο παλιό δρόμο Ξυλοφάγου – Αγίας Νάπας με κατεύθυνση την Αγία Νάπα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο στην αριστερή πλευρά και να πέσει στο έδαφος.

Από τη πτώση ο 67χρονος που δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι δεν θυμόταν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Ο 67χρονος κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία αφού φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Στη σκηνή του δυστυχήματος μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και από τις έρευνες που διενήργησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 67χρονος πρέπει να είχε κτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Κατά την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας εντοπίστηκε και ανακρίθηκε 39χρονος από την Αγία Νάπα, ο οποίος προέβηκε σε θεληματική κατάθεση και παραδέχθηκε ότι το μοτοποδήλατο κινείτο στο δρόμο με πολύ μικρή ταχύτητα, δεν το αντιλήφθηκε έγκαιρα και το κτύπησε από πίσω.

 

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τη θεληματική κατάθεση του 39χρονου, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε εγκαταλείποντας τον 67χρονο στο έδαφος χωρίς να σταματήσει να του παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια.

Στον 39χρονο έγινε έλεγχος αλκοόλης και διαπιστώθηκε ότι στις 13.30 το μεσημέρι είχε στην εκπνοή του 41 μικρογραμμάρια αντί 21 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, το τελευταίο ποτό που είχε καταναλώσει ήταν γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο 39χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top