Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Στη σύλληψη 41χρονου, κάτοικου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με οκτώ διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 41χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Από έρευνα, που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ υποθέσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, ενώ προέβη και σε υποδείξεις σκηνών.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".