ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Χειροπέδες σε 41χρονο - Εμπλέκεται σε οκτώ υποθέσεις κλοπών

Στη σύλληψη 41χρονου, κάτοικου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με οκτώ διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 41χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Από έρευνα, που διενεργήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ υποθέσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, ενώ προέβη και σε υποδείξεις σκηνών.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top