Μητσοτάκης: «Έκοψε» βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έβγαλε... selfies - Βίντεο

Μητσοτάκης: «Έκοψε» βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έβγαλε... selfies - Βίντεο

Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας περπάτησε από τον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας του χαιρετούσε ευδιάθετος τον κόσμο που τον πλησίαζε για να βγουν φωτογραφίες και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε στάση στο προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας και χαιρέτησε τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί. Επιπλέον, σταμάτησε έξω από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» και συνομίλησε για λίγο με στελέχη του κόμματος που απολάμβαναν τον καφέ τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε τη βόλτα του στην πλατεία Αριστοτέλους σταματώντας για φαγητό με την οικογένειά του σε γνωστό ταχυφαγείο.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ρισκάρει με την απόφασή του να πλήξει ιρανικές πυρηνικές και, όπως όλα δείχνουν, κατάφερε να πετύχει μια νίκη έναντι της Τεχεράνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE