Μαρία Μενούνος: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει με αυτό μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Φώτο

Μαρία Μενούνος: Πήρε ελληνικό διαβατήριο και ποζάρει με αυτό μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Φώτο

Τον ενθουσιασμό της που πλέον απέκτησε ελληνικό διαβατήριο μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια βρέθηκε στην Ελλάδα και πόζαρε μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο κρατώντας στα χέρια το ελληνικό διαβατήριο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από τη χώρα μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενεία της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου να τα καταφέρουμε».

Η αγάπη της Μαρίας Μενούνος για την Ελλάδα είναι μεγάλη με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία να μιλάει για τις ρίζες της. Μάλιστα η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, το 2018 στο χωριό του πατέρα της, το Άκοβο Αρκαδίας, τηρώντας όλα τα ελληνικά έθιμα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ με Πρόεδρο Ισραήλ – «Η Κύπρος είναι εκ των στενότερων φίλων του Ισραήλ» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE