ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι απήγαγαν την κόρη και τον σύζυγό της - Πήγαν στο διαμέρισμά της και παρέλαβαν βαλίτσα με 27 χιλιάδες ευρώ

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι απήγαγαν την κόρη και τον σύζυγό της - Πήγαν στο διαμέρισμά της και παρέλαβαν βαλίτσα με 27 χιλιάδες ευρώ

Αντιμέτωπη με νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά από χθεσινές καταγγελίες πολιτών, ότι άγνωστοι μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προσπάθησαν να τους ξεγελάσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα. Μάλιστα, σε μία από τις πιο πάνω περιπτώσεις, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από 87χρονη, μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 87χρονης κατοίκου Λάρνακας, γύρω στις 3μ.μ. χθες, δέχθηκε τηλεφώνημα στο σταθερό τηλέφωνο του διαμερίσματός της, από άγνωστο άνδρα, ο οποίος της ανέφερε ψευδώς ότι είχε απαγάγει την κόρη και το σύζυγό της και της ζήτησε €10,000 για να τους αφήσει ελεύθερους. Ο άγνωστος της ανέφερε επίσης ότι άλλο πρόσωπο θα μετέβαινε στο διαμέρισμά της, ώστε να παραλάβει τα χρήματα.

Η παραπονούμενη πείστηκε από τα λεγόμενα του αγνώστου και λίγη ώρα αργότερα, άγνωστο πρόσωπο την επισκέφθηκε στο διαμέρισμά της, για να παραλάβει τα χρήματα. Η 87χρονη, του επέτρεψε να εισέλθει στο διαμέρισμα και του υπέδειξε μια μικρή βαλίτσα, εντός της οποίας είχε φυλαγμένο το χρηματικό ποσό των €27,000. Ο άγνωστος πήρε τη βαλίτσα και αποχώρησε από το διαμέρισμα.

Κατά τη χθεσινή μέρα, η Αστυνομία στη Λάρνακα, δέχθηκε άλλες εφτά καταγγελίες, όπου άγνωστός προσπάθησε να ξεγελάσει κυρίως ηλικιωμένα πρόσωπα και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Αστυνομία εντόπισε ανήλικο οδηγό στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς

Ανήλικο εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγεί όχημα σε δρόμο της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 18.5.23 και ώρα 13:00 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν όχημα, το οποίο οδηγούσε ανήλικος, σε δρόμο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Ο ανήλικος οδηγούσε το όχημα χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια και κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς με τον πατέρα του.

Ο ανήλικος και ο πατέρας του αναμένεται να κληθούν εκ νέου στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για να κατηγορηθούν γραπτώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top