ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είσαι λήπτης ΕΕΕ; Μέχρι 30 Ιουνίου αιτήσεις για κάλυψη δημοτικών τελών - Όλες οι πληροφορίες

Είσαι λήπτης ΕΕΕ; Μέχρι 30 Ιουνίου αιτήσεις για κάλυψη δημοτικών τελών - Όλες οι πληροφορίες

Η Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι η αίτηση για κάλυψη δημοτικών ή άλλων παρόμοιων τελών που αφορά το έτος 2022 από δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 30/06/2023.

Διευκρινίζεται ότι τα τέλη καταβάλλονται εφόσον ο/η δικαιούχος προσκομίσει αντίγραφο απόδειξης πληρωμής του τέλους για την κύρια κατοικία του/της για τέλος σε Συμβούλιο Αποχετεύσεως για σκοπούς απόσβεσης του κόστους κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος ή/και τέλος αποκομιδής σκυβάλων από Δήμο ή Κοινοτικά Συμβούλια ή/και δημοτικό τέλος ακίνητης ιδιοκτησίας από Δήμο ή Κοινοτικά Συμβούλια.

Στη βάση των πιο πάνω προτρέπονται τα επηρεαζόμενα πρόσωπα να υποβάλουν άμεσα το αίτημά τους μέσω της υποβολή αίτησης ΕΕΕ13.v3 «Αίτηση για κάλυψη Δημοτικών ή άλλων παρόμοιων τελών στο πλαίσιο των περί Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και Γενικότερα Περί Κοινωνικών Παροχών Νόμων», μαζί με αντίγραφο απόδειξης πληρωμής του τέλους πριν την προθεσμία.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι αιτήματα που δεν υποβάλλονται εντός της πιο πάνω προθεσμίας δεν θα εξετάζονται.

Πρόσθετη βοήθεια και καθοδήγηση παρέχεται, επίσης, μέσω ενημερωτικού υλικού, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top