ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρε πίσω τα ναρκωτικά της η Αστυνομία – Τα είχε στείλει στη Ρωσία – Πειθαρχική έρευνα θέλει ο Αρχηγός

Πήρε πίσω τα ναρκωτικά της η Αστυνομία – Τα είχε στείλει στη Ρωσία – Πειθαρχική έρευνα θέλει ο Αρχηγός

Διαταγή για πειθαρχική έρευνα έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας για το περιστατικό το οποίο συνέβη πριν μερικές μέρες στο αεροδρόμιο Λάρνακας. .

Δείγμα με ποσότητα ναρκωτικών, μικρότερης των 60 γραμμαρίων, έστειλαν οι Αρχές της Δημοκρατίας με αεροσκάφος στην Ρωσία. 

Σε αστυνομική άσκηση με σκυλιά, που έγινε προ ημερών, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών, η οποία είχε τοποθετηθεί σε φορείο, ανάμεσα σε βαλίτσες, φορτώθηκε κανονικά και αναχώρησε για το εξωτερικό. 

Η Αστυνομία, την Πέμπτη 6 Αυγ. 2015, ημέρα που έγινε αντιληπτό το περιστατικό, ενημέρωσε την αεροπορική εταιρεία καθώς και τις Ρωσικές Αρχές.  

Τα ναρκωτικά επέστρεψαν στην Κύπρο
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή της ιστοσελίδας μας, τα σχεδόν 60 γραμμάρια, τα οποία είχαν ταξιδεύσει από λάθος, επέστρεψαν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Πειθαρχική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ζήτησε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό, η οποία αναμένεται να δώσει και απάντηση στο γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ αεροδρομίου Λάρνακας σε σχέση με την άσκηση, ώστε να υπάρξει συνεργασία.   

Δήμος Κουγιούντας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top