ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τελειωμό το δράμα της μάνας! Του έστειλε λεφτά για να επιστρέψει τα αγγελούδια της και είναι άφαντος ο απαγωγέας

Χωρίς τελειωμό το δράμα της μάνας! Του έστειλε λεφτά για να επιστρέψει τα αγγελούδια της και είναι άφαντος ο απαγωγέας

Εξακολουθεί να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά η 36χρονη μάνα από τον Ύψωνα, της οποίας ο σύζυγος άρπαξε χωρίς λόγο και αφορμή τα δυο της παιδιά και μέχρι σήμερα 14 μέρες μετά δεν τα έχει επιστρέψει παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε στην οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας η Κύπρια μάνα περιμένει εδώ και μέρες από τον 32χρονο Σύριο, που απήγαγε τα δυο της αγγελούδια (εκκρεμεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης για αρπαγή ανηλίκων) να τα στείλει πίσω στην Κύπρο, όμως αυτός τις τελευταίες μέρες είναι άφαντος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα των δυο παιδιών του 6χρονου Γεράσιμου και της 5χρονης Ολυμπίας, είναι σε τραγική κατάσταση, κλαίει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ δεν σιτίζεται κανονικά, με αποτέλεσμα τις δυο τελευταίες μέρες να είναι πολύ αδύναμη και άρρωστη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, η μητέρα από τη Λεμεσό απέστειλε στο σύζυγο της, που φυγάδευσε τα παιδιά του, απερίσκεπτα και ανεύθυνα σε μια εμπόλεμη ζώνη, χρηματικό ποσό το οποίο μάζεψε από συγγενείς και φίλους, με την συμφωνία να στείλει τα παιδιά οδικώς στην Τουρκία και από εκεί να τα παραλάβει η ίδια, όμως μετά την εξέλιξη αυτή, ο 32χρονος πήρε τα χρήματα και δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Η μητέρα απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση σε όλους τους αρμοδίους που ευαισθητοποιήθηκαν για το δράμα που βιώνει να παρέμβουν και να της φέρουν πίσω τα σπλάχνα της καθώς νιώθει και η ίδια ότι ο Γολγοθάς της δεν έχει τελειωμό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Στυλιανού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-«Μάμα είμαστε στη Συρία, έλα να μας πιάσεις» Ένταλμά σύλληψης για τον πατέρα που άρπαξε τα παιδιά του! Απαρηγόρητη η Κύπρια μάνα

-«Μάμα τρώμε χαλλούμι και πίνουμε τσάι, πεινούμε» Φεύγει άρον άρον με δανεικά λεφτά για Συρία η 36χρονη μάνα

-Ραγίζει καρδιές το μαρτύριο της μάνας: «Είμαι ζωντανή νεκρή…κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ, θέλω τα μωρά μου»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top