ΚΥΠΡΟΣ

«Αξίζουμε μιας πολύ καλύτερης εικόνας από αυτή που βλέπουμε»

«Αξίζουμε μιας πολύ καλύτερης εικόνας από αυτή που βλέπουμε»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης στη σημερινή ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ευχαρίστησε τα μέλη της για την στήριξη που του πρόσφεραν και μετέφερε επίσης το σεβασμό του στα μέλη που δεν τον στήριξαν για επανεκλογή του στην Προεδρία.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του ο κ. Κουτσοκούμνης, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πολλά, πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου και των Σωματείων μας.

Παράλληλα, τόνισε πως η οικονομική ευρωστία της ΚΟΠ θα αποβεί προς όφελος όλων των Σωματείων.

"Δεν είναι αμαρτία η οικονομική ευρωστία της ΚΟΠ. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε πολλές τομές όσον αφορά το ποδόσφαιρο, όπως πράξαμε με την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεγάλου αριθμού Σωματείων", ανέφερε ο κ. Κουτσοκούμνης, ο οποίος τόνισε πως έχει αποφασιστεί η διάθεση ποσού 750.000 ευρώ σε όλα τα Σωματεία όλων των Κατηγοριών όχι τοις μετρητοίς αλλά με τρόπο που θα αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης, η ΚΟΠ θα διαθέσει και φέτος ποσό 700.000 για την κάλυψη των εξόδων όλων των Πρωταθλημάτων Παίδων.

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης:

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη. Σας ευχαριστώ για τον σεβασμό. Σας ευχαριστώ για την τιμή και την αναγνώριση, σας ευχαριστώ που είστε φίλοι και συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που με υποστήριξαν. Χωρίς την δική σας στήριξη και αγάπη δεν θα είχα το κουράγιο να είμαι εδώ. Τον σεβασμό μου μεταφέρω και στα μέλη που δεν με στήριξαν. Με την κριτική τους και τις τοποθετήσεις τους, με βοηθούν για να γίνω πιο σωστός συνεργάτης και καλύτερος άνθρωπος.

Σε όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αλλά και σε όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ, της ΣΤΟΚ και των Ομοσπονδιών της, δηλώνω ότι ακούραστα θα δουλέψω όπως και σε προηγούμενα χρόνια, ακούραστα θα κοιτάξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μαζί, με διάλογο και προσπάθεια θα βρούμε λύσεις ή διεξόδους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο themasports.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top